dimarts, 27 de març del 2012

DUATLÓ RURAL DE LA SELVA


El diumenge 25 de març, en Ruben Pérez, en Marc Sabrià i en Josep Ma. Perramon, tots tres integrants de la colla Pinyons Grossos, varen participar a la quarta edició de la duatló rural de La Selva, al poble de Sils.

La duatló va consistir en primer lloc en un circuit de 10km circulars pels camps dels voltants del poble, majoritàriament amples, però també amb alguns senders, amb sortida i arribada al pavelló municipal.

La segona part era una ruta també circular d’uns 26km amb BTT, des de Sils fins a la barriada de Vallcanera i tornar. Com que no tenia massa desnivell (només 280 metres), va ser una ruta molt ràpida, amb un ritme bastant frenètic, només truncat per les zones enfangades per les darreres pluges, per unes quantes -no gaires- pujades tècniques, i per la baixada i posterior travessa a peu d’un rierol.

Tot i que la cursa es podia fer en equips, on un dels membres podia només córrer i l’altre només anar en BTT, els tres Pinyons Grossos van optar per fer tota la duatló de forma individual, és a dir, primer córrer els 10km i tot seguit els 26km en BTT.

D’un total de 149 corredors que participaven en aquesta modalitat, en Ruben va quedar el 41è amb un temps total de 2h12 , en Marc va entrar a meta el 81è amb un temps de 2h26 i en Josep Ma el 86è amb un temps de 2h28 . Hem de felicitar a en Ruben pel bon resultat aconseguit.

Pensant en els seus propers reptes, en Ruben fa esment a la Remences en bici de carretera, en Marc els 100km de les Gavarres en BTT i en Josep Ma. la cursa d’obstacles a peu de Vic

Josep Ma. Perramon Reyner